ÜRÜN GRUPLARIMIZ

MÜÞTERÝ HÝZMETLERÝ

Ürünlerimiz ile ilgili her türlü bilgi için lütfen bizimle iletiþime geçiniz.

Mesai Saatlerimiz

Hafta Ýçi: 08:30 - 18:30
Cumartesi: 09:00 - 14:00

E-POSTA LÝSTEMÝZE ÜYE OLUN

E-Posta listemize kaydolun, en son kampanya ve fýrsatlardan ilk siz haberdar olun.

MARKALARIMIZ



V?ZYON & M?SYONUMUZ

Anasayfa » Vizyon & Misyonumuz

Asansör sektörü Türkiye'nin önemli sektörlerindendir. Asansörler, günümüzde her an kullanýlan ürünlerin baþýnda gelmektedir. Özellikle akýllý bina sistemlerine asansörün entegrasyonu aranýlan özellikler arasýna girmiþtir. Tüm bu þartlar çerçevesinde asansör sektöründe kaliteli ürünler üretmek, maliyeti minimuma çekerek pazar payýný arttýrmak, standartlara uygun asansörler ve satýþ sonrasý hizmetler oluþturmak en önemli unsurlardýr. Bu çerçeve de;

Misyonumuz;

Özdoðan Asansör olarak; eðitimli personelini teknolojik geliþmeler çerçevesinde bilinçlendirerek, ayný hedef doðrultusunda kaynak ihtiyaçlarýný karþýlayarak, kaliteli ve güvenilir ürünler ortaya çýkartmak vasýtasýyla sektörün lokomotif firmalarý arasýnda yer almaktýr. Teknolojiyi takip eden, kaynaklarýný etkin kullanabilen, yenilik ve geliþime açýk, müþteri memnuniyeti çerçevesinde üretim yaparak ülke ekonomisine katkýda bulunan bir firma olmaktýr.

Vizyonumuz;

Kaliteden ödün vermeden, müþteri memnuniyetini, can ve mal güvenliðini herþeyin üstünde tutarak çalýþmalarýmýza devam etmek ve Özdoðan Asansör isminin kaliteli hizmet anlayýþý ile bütünleþmesini saðlayarak, Türkiye’de güvenilir, dinamik, lider bir firma ve aranan bir marka olmaktýr.